Pigekapsejlads

 

Kære sejlerpiger

Det er kun få sejlklubber, der har pigekapsejlads, men i Jyllinge er vi nogle friske piger, der hver mandag aften i sæsonen, konkurrerer og har det sjovt på vandet. Først har vi sejlads på banen lige nord for Lilleø og bagefter mødes vi i klubhuset, hvor vi spiser og taler livligt om aftenens sejlads.

Vi er voksne piger i alle aldre. Nogle har mange års erfaring, andre er helt grønne.

Vi vil så gerne have nogle flere piger med ud at sejle. Derfor, har du en båd, og er du uerfaren som skipper, fordeler vi os, så du har erfarne hjælpere med på båden. Har du bare lyst til at sejle – erfaren eller uerfaren- så har du mulighed for at blive gast på en af bådene. Eller, hvis du har en båd og er erfaren, men mangler nogle gaster, så kan vi måske også hjælpe med det.

Sæsonen starter med et opstartsmøde i klubhuset i april. Vi byder velkommen til både nye såvel som gamle medlemmer. På mødet kan du høre om vore sejladser og de kommende aktiviteter for året. På opstartsmødet får vi også overblik over, hvor mange både, skippere og gaster der er med. Det er også muligt at starte op efter opstartsmødet, kontakt da blot undertegnede.

Hilsen

Formand for pigekapsejlerne

Lone Grundahl
Lone.grundahl@mail.dk