Sejlerskolen og Kapsejladsskolen

Velkommen til Jyllinge Sejlklubs Sejlerskole, en god start på et langt sejlerliv!
Jyllinge Sejlklubs Sejlerskole har nok den mest velindrettede “skolegård” af alle landets sejlerskoler. Med “skolegård” mener vi den let tilgængelige skolehavn i den smukke Roskolde fjord – lige ud for Jyllinge. Med undervisning af en stab af dygtige og meget engagerede bådførere, der frivilligt og ulønnet står til rådighed, lærer du hurtigt at sejle en sejlbåd og begå dig sikkert på vandet.

Sejlerskolen er for dig, der gerne vil lære at sejle i kølbåd. Undervisningen er tilrettelagt sådan, at du efter kun ét års deltagelse i teori og praktik kan få et duelighedsbevis.

Du vælger selv, om du ønsker at starte undervisningen med den teoretiske del eller den praktiske del. Den teoretiske navigationsundervisning foregår om vinteren og den praktiske sejlads foregår om sommeren. Undervisningen er således opdelt i to moduler:

Duelighedsbevis:

Teoretisk navigation: Læs mere her
Praktisk sejlads: Læs mere her

Efter det første år i sejlerskolen – når du har fået dit duelighedsbevis – kan sejlerskolen tilbyde dig en plads i vores kapsejladsskole. Her får du mere rutine i at sejle og du lærer kapsejladsreglerne og at sejle med spiler.

Kapsejladsskole: Læs mere her

Sejlerskolen har et tæt samarbejde med Dansk Sejlunion, og er derfor altid up-to-date med hensyn til undervisningen. Vi benytter altid det materiale og de lektionsplaner, som anbefales af Dansk Sejlunion.