Velkommen

Den 10. januar 2017 dannede bestyrelsen i Jyllinge Sejlklub ”Sauna & Vinterbad” afdelingen. Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer mulighed for at benytte sauna efter en tur på og i vandet, uagtet om man er kajakroer, surfer, sejler, vinterbader eller andet.

Som vinterbader er en dukkert i vinterens kolde vand en kickstarter til krop og sjæl. Det er sundt, og det er i hvert fald dejligt – bagefter.

Jyllinge Sejlklub ”Sauna & Vinterbad” afdelingen har pt. ingen afdelingsbestyrelse, og administreres derfor at klubbens bestyrelse. Hvis du har lyst til at hjælpe og administrere afdelingen, kontakt os gerne. En ny afdelingsbestyrelse kunne bl.a. arrangere saunagus eller andre aktiviteter for afdelingens medlemmer.

Vi ser frem til mange gode timer og øget brug af saunaen.

God fornøjelse,