Hvordan kommer jeg i gang?

For at benytte saunaen skal du være medlem af sejlklubben og betale aktivitetsgebyr til Sauna & Vinterbadeafdelingen.

Jeg er allerede medlem af Jyllinge Sejlklub

Hvis du allerede er medlem af Jyllinge Sejlklub, skal du blot søge om at blive medlem af Sauna og Vinterbadeafdelingen på hjemmesiden under “Tilmelding”.

Når du har betalt aktivitetsgebyr modtager du en folder med information omkring, hvordan du downloader en App så du kan tænde og slukke for saunaen, samt information om, hvordan du får kodet din nøglebrik så du har adgang til saunaen.

Jeg er ikke medlem af Jyllinge Sejlklub

Hvis du ikke allerede er medlem af Jyllinge Sejlklub kan du, på Jyllinge Sejlklubs hjemmeside, tilmelde dig under “Bliv medlem” og samtidig tilmelde dig “Sauna og Vinterbadeafdelingen”.

Du vil efterfølgende modtage en folder med information omkring, hvordan du downloader en App, så du kan tænde og slukke for saunaen, samt information omkring, hvordan du søger om en nøglebrik, så du har adgang til sauna og omklædningsfaciliteterne.

Der skal købes en nøglebrik til kr. 150. Beløbet er et engangsbeløb.

Hvordan benytter jeg saunaen?

Saunaen kan benyttes hele året rundt og på alle tidspunkter.

Den styres med en App så du kan til en hver tid tænde og slukke for saunaen samt se, hvilken temperatur den har.

App’en kan downloades gratis. Du vil modtage information omkring, hvordan du downloader App’en når du er meldt ind.

Koordinering af badning og bademakkere

Man skal aldrig, hverken bade alene eller gå i sauna alene af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi koordinere badning og sauna på Facebook gruppen Jyllinge Sejlklub Sauna og Vinterbad. Gruppen er en lukket gruppe for medlemmer af Sauna og Vinterbad afdelingen.

Facebook gruppen

Klik her.