Hvordan kommer jeg i gang?

For at benytte saunaen skal du være medlem af sejlklubben og betale aktivitetsgebyr til Sauna & Vinterbadeafdelingen.

Jeg er allerede medlem af Jyllinge Sejlklub

Hvis du allerede er medlem af Jyllinge Sejlklub, skal du blot søge om at blive medlem af Sauna og Vinterbadeafdelingen på hjemmesiden under “Tilmelding”.

Når du har betalt aktivitetsgebyr modtager du en folder med information omkring, hvordan du downloader en App så du kan tænde og slukke for saunaen, samt information om, hvordan du får kodet din nøglebrik så du har adgang til saunaen.

Jeg er ikke medlem af Jyllinge Sejlklub

Hvis du ikke allerede er medlem af Jyllinge Sejlklub kan du, på Jyllinge Sejlklubs hjemmeside, tilmelde dig under “Bliv medlem” og samtidig tilmelde dig “Sauna og Vinterbadeafdelingen”.

Du vil efterfølgende modtage en folder med information omkring, hvordan du downloader en App, så du kan tænde og slukke for saunaen, samt information omkring, hvordan du søger om en nøglebrik, så du har adgang til sauna og omklædningsfaciliteterne.

Der skal købes en nøglebrik til kr. 150. Beløbet er et engangsbeløb.

Saunaen styres med en App

Du kan til en hver tid tænde og slukke for saunaen samt se, hvilken temperatur den har.

App’en kan downloades gratis.