Velkommen

Kammeratskab og unikke naturoplevelser 10 cm over havoverfladen i kajakafdelingen

Velkommen til Jyllinge Sejlklubs kajakafdeling. Klubben har eksisteret siden 1. oktober 2004 og vi er ca. 170 medlemmer ud af sejlklubbens 449 medlemmer. Kajakafdelingen råder over 27 havkajakker, 4 turkajakker og 3 børnekajakker samt en toer havkajak, alle til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer.

I foråret 2007 blev klubhusets terrasse udbygget og vi fik derved mulighed for at have opbevaret yderligere 25 privatejede havkajakker. I 2010 fik klubben en container, hvor der er plads til 20 kajakker, og i 2016 yderligere en også med plads til 20 kajakker.

For at ro havkajak i klubben kræves, at du som minimum har opnået IPP2 bevis. Vi afholder årligt et kursus med 20 kursister, men du kan også tage beviset i andet regi. Du skal have et bevis for at have gennemført 600 meters svømning i svømmehal. Kurset starter med at øve entringsøvelser i svømmehal, dernæst 1 weekendkursus med 3 efterfølgende hverdagsaftener.

Ønsker du at blive medlem send en e-mail til kajak@jyllingesejlklub.dk for nærmere information.

I sommerhalvåret holder vi klubaftener mandag og onsdag, hvor vi ror fælles ture eller træner kajakteknik i det beskyttede område ved klubben. Er du til vinterroning, mødes vi kl. 10.00 søndag formiddag.

Der arrangeres kortere eller længere udflugter af klubbens medlemmer, og til det formål er vi medejere af en kajaktrailer
I løbet af året afholder vi nogle sammenkomster, bl.a. velkomst til de nye kursister og fejring af deres frigivelse, Skt. Hans aften, grillaften.

Sådan får du kontakt til kajakafdelingen i Jyllinge Sejlklub

Kajakafdelingen:
Strandpromenaden 2
4040 Jyllinge

v. afd. koordinator Hans Henning Hansen
Telefon mobil: 4088 7841 Telefon fastnet: 36467844
Mail : kajak@jyllingesejlklub.dk

Vi findes også på Facebook (Lukket gruppe, du kan blive medlem af ved medlemsskab af kajak-afdelingen)