Jyllinge Sejlklub ligger lokaler til workshop den kommende søndag 29. januar 2017. Kom og vær med til en unik mulighed for at være med til at skabe en fjord fri for plastik. Kort tilmeldingsfrist - tilmeld dig i dag!
Kære lokale netværk i projekt Plastfri Roskilde Fjord
 
DET ER ER NU, DU KAN VÆRE MED TIL AT SKABE EN FJORD FRI FOR PLASTIK – SPRED BUDSKABET!
 
Vi nærmer os den første af projekt Plastfri Roskilde Fjords workshop for Jer borgere, hvor der skal diskuteres jeres fremtidsvisioner for fjorden og - med udgangspunkt i jeres eget hverdagsliv - idéer til konkrete tiltag mod plastikforureningen i fjorden. Målet er, at der i slutningen af workshoppen er defineret grupper, der kan arbejde videre med konkrete tiltag. Næste opfølgende workshop er planlagt til før sommerferien, men der bliver naturligvis løbende opfølgning.
 
Vi er heldige at have en erfaren facilitator med, Jens Christian Elle, som vil lede workshoppen på en professionel og konstruktiv måde. Vi glæder os rigtig meget og håber på stor opbakning til workshoppen – selvfølgelig at I selv har lyst til at deltage og således gøre en konkret forskel som borgere, og også at I vil være med til at sprede budskabet om denne workshop i jeres netværk, via jeres kanaler, forenings-websites, facebook og andre sociale medier, samt print og opsætning af reklame-plakaten (vedhæftet) i jeres lokalmiljø såsom klubber, foreninger, supermarkeder, biblioteker og andre relevante mødesteder.
 
Der er to mulige datoer, du kan tilmelde dig til, og det er gratis at deltage:
 
Søn. 29. januar kl. 13.30-17.30 efterfulgt af fælles middag – Jyllinge Sejlklub – TILMELD DIG HER (deadline for tilmelding er 26/1)
 
Søn. 12. februar kl. 13.30-17.30 efterfulgt af fælles middag – Roskilde Sejlklub – TILMELD DIG HER (deadline for tilmelding er 5/2)
 
Udover vores egne opslag på facebook, og oprettelse af begivenhederne på Kultunaut.dk og Kulturbasen.dk, har jeg og lokale borgere været ude og hænge plakater op, og pressemeddelelse omkring workshoppen er sendt ud til alle lokale medier (dagbladene, lokalaviserne og lokal tv). Der vil i næste uge udkomme en annonce om workshoppen sammen med pressemeddelelsen i Lejre og Hornsherred Lokalaviser samt Paperboy, som alle deles gratis ud til alle borgerne omkring fjorden.
 
Vi har også brug for jeres hjælp til at nå ud til flest mulige borgere omkring denne unikke mulighed for at gøre en forskel for fjorden. Udover vedhæftede plakat, som I endelig må hjælpe med at sætte op rundt omkring hvor relevant, har I mulighed for at dele facebook-opslaget eller begivenheden på jeres egen facebook-væg og i relevante lokale facebook-sider, som I må kender til. I er selvfølgelig også mere end velkomne til at videresende denne mail i jeres netværk. Med jeres hjælp spredes ringene i vandet hurtigt og effektivt.
 
Videredel således gerne opslaget (fastgjort i toppen) fra facebook-gruppen (og meld dig endeligt også ind i gruppen, hvis du ikke allerede er medlem): https://www.facebook.com/groups/plastfriroskildefjord/
 
Del også gerne disse events (bemærk at tilmelding via ovenstående links dog er påkrævet for at være endeligt tilmeldt – dette står også i facebook-eventet):  
Jeg håber at se så mange af jer som muligt til workshoppen – jeg er sikker på, at det bliver rigtig spændende og givende for både projektet og Jer som fjord-borgere. Sammen kan vi skabe en fjord uden plastikforurening, og arbejdet med jeres egne bud på løsninger skydes for alvor i gang i denne første workshop.
 
Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig.
 
Vel mødtJ
 
Dbh Claudia
---------------
Claudia Sick
Projektleder, biolog
Email: cs@plasticchange.org
Tel. (+45)40532569
www.plasticchange.org

cid:image001.png@01D1C23F.E08AB550
Plastic Change is an international NGO based in Denmark working for an environment and ocean free of plastic. Our work includes conducting research, outreach activities, awareness campaigns, political advocacy, and collaborating with designers and the industry to find sustainable solutions. 
"Plastic defines our culture. We must not let it define our future."
  Founder of Plastic Change, Henrik Beha Pedersen.
 
Copyright © 2017
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail