Navigationsundervisning

Hvis du vil lære at sejle, så starter navigationsundervisning i uge 43. Der er ganske få pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde kurset på hjemmesiden her. Læs mere om sejlerskolen her

Standernedhaling lørdag den 28. oktober

Vi håber at se mange af jer til standernedhaling lørdag den 28. oktober kl. 9.00 i klubhuset. Efter at have pakket standeren sammen byder vi på lidt morgenmad og en lille en til ganen. Kajakafdelingen holder traditionen tro arbejdsdag efter morgenmaden.
Bog om Merlin - Danmarks Redningshelikopter

Klubben har indkøbt to bøger om Merlin - Danmarks redningshelikopter og de mennesker, der betjener den, spiller en livsvigtig rolle i både ind- og udland. Denne bog udgives i anledning af Merlins 10 års jubilæum, og giver et unikt indblik i de dramatiske missioner, helikopteren og dennes besætninger er involveret i. Læs bogen i klubhuset efter endt sejlads.
OK Benzin

Der er indtil dato 5 medlemmer som har indløst benzinkort hos OK Benzin. På trods af dette, så har vi fået næsten 100 kr. i sponsorat på kun 6 måneder. Hvad kan det ikke blive til, hvis flere tilmelder sig? Du støtter Jyllinge Sejlklub med 6 øre for hver liter du tanker med OK Benzinkortet. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.
Læs mere her.
Kender du "Livredder"-appen og TrygFondens andre apps til din smartphone?

Med TrygFondens nye Livredder-app kan børn prøve at give livreddende førstehjælp, svare på spørgsmål og badesikkerhed og gå på skattejagt på strande og havnebade i løbet af sommeren. TrygFonden har udgivet en række apps til din smartphone, der kan hjælpe dig med at leve et tryggere liv. Læs mere her.
Leje af klublokale

Hold fest med fjordens bedste udsigt. Som medlem har du mulighed for at leje klubhuset til private fester fra standernedhaling til standerophaling.
Læs mere her.
Artikel i "Komputer for alle"

Magasinet "Komputer for alle" har netop bragt vores historie på internettet.
Læs mere her.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail