Sejlsæsonen er godt i gang - der har været dage med lidt vind og mange dage med meget vind.

Tirsdagskapsejlads har aflyst kapsejlads på grund af for meget vind, og afkortet sejladser som følge af for svag vind. Pigekapsejladsen er godt i gang hver mandag aften med fem både. Kajakafdelingen er i gang med at uddanne et hold nye kajakroere, selv om de fik en turbulens start på weekendkursus med masser af vind. Ingen vind er for svag for de unge - de tager på vandet, når "de gamle" bliver i havn. 

Vi har generelt haft stor tilgang af nye medlemmer i år. I ungdomsafdelingen at vi har budt velkommen til 27% nye medlemmer - herligt at se ungerne på vandet tirsdag og torsdag. Stor velkommen til alle nye medlemmer og især velkommen til de unge.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en rigtig god sejlads-sommer - med både sol og vind!
Sommersejlads 2015
Vi holder sommersejlads i uge 28 og 32. Vi har stadig ledige pladser, så skyld jer at få de unge tilmeldt. Hjælp os med at sprede JS Sommersejlads - opfordrer jeres nabo, klasse, familie og venner til at være med. Der vil være rig mulighed for at prøve forskellige vandsport.
Se mere om sommersejlads her.
Fra duelighedsbevis til sejltur i Grækenland
Efter sejlerskolesæsonens afslutning 2014 begyndte en gruppe medlemmer at se nærmere på mulighederne for at sejlads under sydeuropæiske himmelstrøg. I maj rejse 5 medlemmer til det græske øhav, hvor de bl.a. fik dejlige oplevelser med delfiner på en 43 fods båd. Læs mere om turen her
NU burde du have "brikken"
Vi har udleveret 175 nøglebrikker til klubbens medlemmer, og det er snart sidste chance for at få byttet din nøgle til en brik inden sommerferien. Udlevering sker i klubben:
  • Torsdag den 11. juni fra kl. 17.30 til 18.30 (Niels)
  • Onsdag den 17. juni fra kl. 17.30 til 18.00 (Jan)
Herefter kun udlevering efter speciel aftale.
Kapsejlads & Sejlerskole
De fleste af skolebådene er på vandet fra mandag til torsdag, og 3 af bådene deltager i Sjælland Rundt På Indersiden den 20. og 21. juni.
110 både er tilmeldt i alt, heraf flere fra Jyllinge. Kom og vær med - der er plads til flere, hvis man skynder sig.

Se resultatlisterne fra tirsdagskapsejlads her.
Pigekapsejladsen
Der har været lidt udskiftning i sejlbåde og besætninger i år. Det er et stort tilskud at kunne byde nye pigesejlere velkommen til og samtidig håber vi på et gensyn med dem som holder pause.
Forårssæsonen varer til og med mandag d. 29.06. Har du lyst til at sejle med er du velkommen til at kontakte os eller møde op på havnen mandage kl. 17.30, så finder vi en båd der har plads til dig.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail