Standerhejsning den 25. april
Foråret er på vej, og vi håber på en lige så god sæson i 2015 som i 2014, da den jo står lige for døren. Vi starter sæsonen med standerhejsning den 25. april kl. 9.00. Først sætter vi vor smukke stander til lyden af vore smukke stemmer.
Derefter fortsætter vi i klubbuset med morgenkaffe, brød og en lille en. Håber vi ses rigtig mange. Kajakafdelingen ror en tur efterfølgende.
Nye planer for ungdom
Vi oplever en skæv aldersfordeling i klubben, der er stor overvægt af ældre medlemmer. Bestyrelsen ønsker at styrke ungdomsarbejdet for at få ny tilgang til klubben. Vi ønsker en samlet ungdoms afdeling, hvor alle unge kan starte og prøve kræfter med Kajak, Optimist, Windsurf, SUP, Laser- og 405-jolle. Vi har en del surf grej, men meget af det er dateret 2008 og trænger til udskiftning. Vi ønsker fortsat fokus på at få elever fra begynderstadiet til fuld planende på klubgrej, hvorefter unge over 18 år forventes at investere i eget udstyr som det sker i dag, mens unge sejlere vil kunne bruge klubbens grej i det hjemlige farvand på fjorden.
Kontingentændringer
For at finansiere planerne om at styrke ungdomsarbejdet besluttede generalforsamlingen en kontingentforhøjelse på 100 kr. pr. person for medlemmer mellem 25-65 år. Medlemmer over 65 år bibeholder nuværende kontingent. Ved den årlige opkrævning sendes derfor girokort til ethvert medlem, også familiemedlemskaber da kontingentet nu er aldersbestemt. Ungdomskontingent fastsættes til 700 kr. inkl. aktivitetsgebyr. Se nærmere på vores hjemmeside her.
Referater og beretninger fra generalforsamlingen
Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i årets generalforsamling, kan du finde referat og beretninger på klubbens hjemmeside her
Hold øje med din postkasse eller Betalingsservice
Kontingentopkrævninger er sendt til alle medlemmer med betaling primo april. Hvis du ikke allerede har tilmeldt din kontingent Betalingsservice, vil det lette administrationen, at du tilmelder Betalingsservice samtidig med din betaling. Tak skal lyde fra kassereren.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og familie en...

 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge