Standerhejsning den lørdag 29. april kl. 9.00
Foråret er på vej, og vi håber på en god sæson i 2017. Vi starter med standerhejsning lørdag den 29. april kl. 9.00 i klubhuset. Først sætter vi vor smukke stander til lyden af vore smukke stemmer. 
Derefter fortsætter vi i klubbuset med morgenkaffe, brød og en lille en.
Kajakafdelingen roer en tur bagefter.
Håber vi ses rigtig mange. 
Mvh. Bestyrelsen
Læs mere og tilmeld dig her
Besøg Eskadrille 722 i  Roskilde onsdag den 17. maj kl. 18.45 - 21.00

Eskadrillen er kendt af sejlere for sine operationer, når der sker ulykker til søs. Under besøget hører du om eskadrillens arbejde med fritidssejlere – set fra en helikopters synsvinkel. Ud over et spændende indblik i eskadrillens operationer får du konkret viden, som du kan bruge til at skabe ekstra sikkerhed om bord på dit fartøj, herunder viden om hvordan du mest effektivt kan blive hjulpet i en nødsituation.
 
Se mere og tilmeld dig her.
Havnens dag lørdag den 10. juni

Tag familie, naboen og venner med til Havnens Dag i Jyllinge Lystbådehavn og Jyllinge Sejlklub. Kunne du tænke dig at prøve en kajak, en SUP, en sejltur i vores skolebåde, en historisk fortælling om Jyllinge Lystbådehavn og meget mere - så book kalenderen den 10. juni hvor Jyllinge Lystbådehavn og alle afdelinger i Jyllinge Sejlklub byder velkommen, Mere information og program for dagen følger.
Kapsejladstaktik og trimning af sejl – v. Klaus Høj, verdensmester
 
Den flerdobbelte verdensmester Klaus Høj kommer i Jyllinge Sejlklub og underviser i kapsejladstaktik og trimning af sejl torsdag den 4. maj kl. 19.00.
 
Klaus tager udgangspunkt i trimning af H-bådssejl, men mon ikke at han også er god for en anekdote eller to fra sin flotte karriere.
 
Arrangementet er gratis, men du bedes venligst tilkendegive, at du kommer ved at sende en mail til sejlerskolen@jyllingesejlklub.dk.
Sejlerskolen & Kapsejladsskolen – ledige pladser 2017
 
Vi har stadig ledige undervisningspladser tilbage, så du meget gerne lave noget reklame for Sejlerskolen og Kapsejladsskolen. Spørg gerne din familie, din kollega eller din nabo om ikke sejlsport er noget for dem?
 
Sejlerskolen, Praktisk sejlads 2017 for erhvervelse af  Duelighedsbevis.
Kurset henvender sig til begyndere inden for sejlads, og er baseret på praktiske øvelser. Du gui­des af en kyndig bådfører igennem alle de manøvrer, som er pensum til prøven. Undervisningen er baseret på under­vis­nings­­materiale fra Dansk Sejlunion.
 
Kapsejladsskolen 2017
På Kapsejladsskolen opnår du yderligere sejlerfaring, lærer du at sejle med spiler og deltage i kapsejlads.
 
Sejlads i Jyllinge Sejlklubs skolebåde tilbydes primært til elever som har fået duelighedsbevis og som ønsker at sejle kapsejlads. Sekundært tilbydes aktiviteten til de elever som sidste år sejlede med på kapsejladsholdene. Hvis der stadig er ledige pladser på bådene, tilbydes disse pladser til interesserede medlemmer af Jyllinge Sejlklub.
 
Tilmelding til Praktisk sejlads og Kapsejladsskolen
Læs mere om Sejlerskolen og Kapsejladsskolen på klubbens hjemmeside, og tilmeld dig kurset  under fanen ’Tilmelding’ - først til mølle!
 
Informationsaften
Sejlsæsonen starter den 1.  Maj 2017. Der afholdes informationsaften vedrørende Sejlerskolen, Praktisk sejlads og Kapsejladsskolen 2017 i sejlklubbens lokaler mandag den 24. April 2017 kl. 19.00 – vel mødt!
 
Med venlig hilsen
 
Per Tannebæk
Formand for Sejlerskolen
Hold øje med din postkasse eller Betalingsservice
Kontingentopkrævninger er sendt til alle medlemmer med betaling primo april. Hvis du ikke allerede har tilmeldt din kontingent Betalingsservice, vil det lette administrationen, at du tilmelder Betalingsservice samtidig med din betaling. Tak skal lyde fra kassereren.
Referater og beretninger fra generalforsamlingen
Hvis du ikke havde mulighed for at deltage i årets generalforsamling, kan du finde referat og beretninger m.v. på klubbens hjemmeside her

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og familie en...

 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge