Efteråret er over os, og dagens lyse timer bliver færre. Selv om vi holder standernedhaling den 31. oktober fortsætter klubbens aktiviteter med bl.a. sejlerskole navigationsundervisning indendørs i de mørke timer.

I den kommende tid vil bådhus og klubhus blive malet og gulv i klublokale blive lakeret. Nærmere dato for maling af klubhus og lakering af gulv i klublokale vil blive fremsendt, da vi er nødt til at lukke for adgang. 
Standernedhaling lørdag den 31. oktober

Efter en god sæson, lidt sol og meget vind, er det tid til at tage vor stander ned.

Håber at se mange af jer til nedhalingen lørdag den 31. oktober kl. 9.00 i klubhuset.

Efter at have pakket standeren sammen byder vi på lidt morgenmad og en lille en til ganen.
Navigations undervisning - Duelighedsbevis

Er du interesseret i at lære at sejle eller udvide dine navigationsegenskaber på vandet, så kom til introduktionsaften tirsdag den 20. oktober kl. 19.00 i klubhuset - også hvis du er til kajak, surf eller jolle. 
Læs mere her.
Ungdoms- og Surfafdelingen

Vi har for alvor fået gang i ungdomsarbejdet. Siden nytår har ungdomsafdelingen haft en medlemsfremgang på 75%. Vi havde 49 børn til sommersejlads i ugerne 28 & 32.  Stor tak til alle de frivillige og til bestyrelsen. 

I år har vi fået etableret en fast gruppe af jollesejlere som nyder at sejle i alle klubbens joller, intet er for småt og intet for stort. Når der er for meget eller for lidt vind, så boltrer alle de unge sig i fjorden med SUP og Sit-on top kajakkerne.

Vi har afviklet fællesspisning, og vi har fået købt nyt grej til windsurferne, alt sammen noget som er med til at skabe en aktiv afdeling og styrke sammenholdet.

Sidste ordinære træning er overstået, og der vil ikke være undervisning/træningsaftener. Der vil stadig være trænere og medlemmer som tager på vandet når vejret og især lyset tillader det, så tøv ikke med at komme.
Hærværk og IP videoovervågning

Lørdag den 5. september har ubudne personer holdt fest i klubhuset. Håndvasken på det ene dametoilet var revet ned af væggen, så vandet har fosset ud; ukendt person har dog lukket for hovedhanen samt sat en støttende pind under vasken, heldigvis for det. Den ene møntboks var brækket op og mønter spredt ud over det hele. En sødlig lugt og efterladt svineri vidner om rygning af vandpibe. Hele gulvet i klublokalet var fuldstændig klistret til, ligeså var begge toiletgulve klistrede og utroligt snavsede. 

Vi har efterfølgende aflæst data fra alle elektroniske låse den pågældende lørdag, men desværre har det ikke været muligt at finde frem til hvem som har åbnet dørene for de ubudne personer. I juli var det også galt med vandpiberygning, smadrede ting, svineri og bål på herretoilettet.

Bestyrelsen overvejer derfor tidslås af toiletter og IP videoovervågning af klubhus og vores arealer. 

Husk derfor altid at lukke og sikre dørene er låst når I forlader klubhuset.
Kajakafdelingen

I år har kajakafdelingen udskrevet 15 EPP2-beviser til kajakkursisterne. De havde et hårdt forløb med en masse vind, men de har taget vind og andre udfordringer med godt humør.

I forbindelse med standernedhalingen den 31. oktober har vi som sædvanlig årets oprydnings/reparationsdag. Kom og giv en hånd med; vi slutter arbejdsdagen med en frokost. Der er i øvrigt indkøbt 2 polokajakker.

Den 2. november holder Lene og Kuno fællesspisning, hvor de vil fortælle om deres tur til Grønland og vise billeder.
Jyllinge Open 2015

I samarbejde med Herslev og Veddelev Sejlklubber blev Jyllinge Open afholdt med stor succes i september. 

En tak til dommere og hjælpere, og en tak til pigerne fra H-båd Princæssen, som med sponsorat fra Kvickly Jyllinge, fik stablet en super fest på benene med fantastisk mad.

Håber I alle har nydt Jyllinge Open 2015 og vil sprede det gode budskab, så arrangementet kan blive endnu større næste år.

Se alle resultaterne her og alle de fine billeder som Jan Navne har taget her.
Pigekapsejlads

Pigekapsejladsen sluttede sæsonen af med klubmesterskab på bredningen ved Roskilde i god vind og med alle sæsonens 5 både som deltagere.

Sæsonen har budt på en del nye pigesejlere, en del vind og nogle gode sejladser og diskussioner over en bid mad i klubhuset.
Natsejlads

Fredag den 2. oktober stævnede to både ud fra Jyllinge havn i tusmørke. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og skulle ud og sejle i mørke.
Læs mere her.
Bornholm Rundt i havkajak

I august deltog 3 fra kajakafdelingen i "Bornholm rundt i havkajak". De fik set Bornholm fra den smukke vandside, roede ind i grotter, rundt om "Løvehovederne"; men fik også en tur med store udfordringer.

Læs beretningen her, og overvej om du vil med i 2016. Tilmelding starter allerede 1. december og pladserne bliver revet væk, se mere her.
 
Lås på kajakskuret

Vi har oplevet opstartsproblemer med låsesystemet på kajakskuret. Vi er i dialog med vores leverandør om alternative løsninger for at imødekomme dette. 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail