Fastelavn søndag den 26. februar 2017 kl. 10.00

Jyllinge Sejlklub holder tøndeslagning til fastelavn. Det foregår som sædvanlig fastelavnssøndag kl. 10.00 i klubbens lokaler.

Der vil være en tønde til de mindste, en tønde til de lidt større, en tønde til damerne og en tønde til "de store drenge", med præmier til kattedronning og kattekonge.

Der vil blive serveret varm kakao og fastelavnsboller til børn og voksne og måske "en lille en" til de voksne.

Så, derfor mød op med børn, børnebørn og evt. oldebørn m.m.
Vejrstation

Vinteren er stadig over os. Vi har fået vind, lidt frost, men mest mildt vejr. Hvis du gerne vil kende vejrforholdene omkring Jyllinge Sejlklub, kan du besøge vores vejrstation på klubbens hjemmeside her.
Hjemmeside

Som tidligere annonceret er vi i fuld gang med nyt design og layout til hjemmesiden. Dette betyder imidlertid også, at hjemmesiden ikke indeholder alle informationer endnu.

Fremover vil det være muligt at oprette betalingsarrangementer med direkte kortbetaling på hjemmesiden, hvilket vil sikre øjeblikkelig betaling ved tilmelding til vores betalingsarrangementer. Dette kan eventuelt benyttes til kajakkursus, duelighedsbeviskursus (navigation/praksis), kapsejlads m.v. Det er endda muligt at udbyde kursus til eksisterende medlemmer før nye medlemmer får tilbud om samme.
Kajak (EPP2) IPP2 kursus

Der er rift om pladserne til vores kajakkursus hvert år. Der åbnes for ekstern tilmelding til kajak EPP2 (IPP2) kursus den 1. februar.
Som medlem af Jyllinge Sejlklub får du eksklusiv mulighed for at tilmelde dig kurset allerede NU. Men skynd dig, kurset bliver hurtigt fyldt.
Klik her for yderligere detaljer.
Mandagsaftner i Jyllinge Sejlklub 2017
Se mere og tilmeld dig her.

30/1-17: Ny og anderledes vinsmagning fra Altinus.
13/2-17: Oplev verden fra et skibsdæk uden at bruge din egen båd. Martin fra FTLF-Langtursejlerne, fortæller om oplevelser som FTLF-gast, på deltid
på verdenshavene.
20/2-17: Foredrag v. Fridan Gibo med galeasen ”Vendia” af Frederikssund over Atlanten til Caribien.
27/2-17: Foredrag v. Karsten Møller Hansen fra FTLF-Langtursejlerne: FTLF-Langtursejlernes flotille sejlads 2016 gik.
til Færøerne og Skotland.
13/3-17:  Plastfri Roskilde Fjord: Ved projektleder fra PLASTICK CHANGE og RUK, Claudia Sick.
Alle har hørt om de kæmpe” øer” af plastik, der flyder rundt i bl.a. Stillehavet. Roskilde Fjord er ikke gået fri, så mød op og hør om projektet og om hvad vi som sejlere kan gøre for at bevare vores fjord fri for plastik.
Generalforsamling 2017

Tirsdag den 28. marts afholder Jyllinge Sejlklub Generalforsamling, sæt kryds i kalenderen. Indkaldelse og dagsorden kommer senere.
Støt Jyllinge Sejlklub, hver gang du tanker
 
Vi har indgået en sponsoraftale med OK Benzin, så du kan støtte Jyllinge Sejlklub, hver gang du tanker. Du støtter vores klub med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.
Læs mere her.
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail