Standerstrygning lørdag den 29. oktober
Vi håber at se mange af jer til standerstrygning på næste lørdag den 29. oktober kl. 9.00 i klubhuset. Efter at have pakket standeren sammen byder vi på lidt morgenmad og en lille en til ganen.
Kajakafdelingen holder traditionen tro arbejdsdag efter morgenmaden.
Kursus- og arrangementskalender
Som sejler har du mulighed for at deltage i de mange kursus og arrangementer som Dansk Sejlunion afholder. Hvis du ikke har kigget på tilbuddene i Sejler-bladet, så kan måske et besøg hos hos Eskadrille 722 eller rundvisning hos DMI friste ? Læs mere her.
Kajakafdelingens indlæg forsvandt i sidste nyhedsmail, men I skal ikke snydes, så læs mere her.
 
Kajakafdelingen har haft en forrygende sensommer godt hjulpet på vej af det fine vejr, der er blevet roet som aldrig før. Af vores 20 kursister har 19 nået de hundrede kilometer og er blevet frigivet, den sidste kursist havde ikke til hensigt at ro i klubben og undlod derfor at blive frigivet i klubregi. Der er 14 som har taget EEP2 andetsteds, 3 er allerede blevet frigivet , de resterende 11 klør på.

Vores brug af programmet rokortet har givet et godt overblik over aktiviteterne både på det personlige plan og for bådenes brugsstatistik.

Der er erhvervet nogle kajakker herunder en brugt to`er. Den udmærker sig ved at være stor tung og bomstabil.
Vi afholdt en meget vellykket rotur med efterfølgende fest for de frigivne kursister, hvor det traditionelle  klubfrigivelsesbevis blev udleveret.

Midt i oktober var en udveksling med Københavns Roklub, hvor de så vores rovand om lørdagen og vi besøgte dem i København om søndagen.

Efter standernedhalingen d. 29. oktober holder vi store oprydningsdag med efterfølgende frokost. Alt grejet bliver taget ud og efterset/repareret.

Som efteråret banker på, og det bliver tidligt mørkt falder aktivitetsniveauet, bliver mere til søndagsroning. 
Lucia i kajak
Hvis du vil opleve noget enestående, enten i kajak – eller som tilskuer på land. Oplev 100-vis af kajakroere klædt ud med lyskæder, juletræer og andet spas med lys i Københavns kanaler. Hvis du vil med, så mødes vi kl. 16.00 ved flydebroen ved Københavns kajakklub. Husk egne lyskæder m.v. Se opslag på rokort, så vi kan se hvem der deltager, hvem man evt. Kan få kørelejlighed med. Du medbringer egen kajak eller låner af Jyllinge - eller du kan leje på kajak republik - husk det er vinterroning så tørdragt er påkrævet. Læs mere her. Hilsen Pernille
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail