Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Kom og besøg vores stand ved Egedal for alle messen søndag den 18. september mellem kl. 10 – 16 ved Smørum Idrætsanlæg. Vi vil tage forskelligt vandsport udstyr med, som gerne skal tiltrække publikum og flere medlemmer til klubben.
Vi mangler hjælpere på dagen, så hvis du kan give en hånd et par timer - kontakt Jan Ludvigsen hurtigst muligt.
Navigationsundervisning
Vi nærmer os start på navigationsundervisning. Vi er nødsaget til at sætte loft på 25 personer til årets navigationsundervisning og vi nærmer os allerede 15 deltagere. Vil du være med, så skynd dig at lave tilmelding på hjemmesiden.
Se mere her.
Plastfri Roskilde Fjord
I sidste uge havde vi besøg fra Roskilde Universitet og Plastic Change som afholdte borgermøde omkring plastikforurening i Roskilde Fjord.
Med projekt Plastfri Roskilde Fjord under partnerskabet Plastfrit Hav er det målet at kortlægge kilderne til, omfanget og effekterne af plastikforureningen i vores område af Roskilde Fjord - og ikke mindst at finde løsninger, der kan fremtidssikre fjorden mod plastikforurening. Et stærkt, lokalt netværk af borgere, foreninger og andre relevante aktører er nødvendigt for at igangsætte tiltag mod forureningen med plastik i fjorden.
Læs mere her.
Standernedtagning
Der er standernedtagning lørdag den 29. oktober kl. 9.00 på terrassen, hvor bestyrelsen byder på et rundstykke og en kop kaffe. Vi håber at mange medlemmer vil komme fejre det sidste af sæsonen på tværs af afdelinger.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail