Vi byder de lyse aftener velkommen, og vi glæder os til at komme i gang med sæsonen med standerhejsning på lørdag den 30. april kl. 9.00. Vi håber mange vil komme og sætte vi vor smukke stander, spise et stykke morgenbrød og eventuelt købe nøglebrik, stander m.v. Husk kajakafdelingen roer en tur bagefter.

Bestyrelsen

PS: Hold øje med girokort til kontingentbetaling for 2016-2017 sæsonen, den ligger i din postkasse.
Pigekapsejlads
 
Vi starter med første pigekapsejlads mandag d. 2. maj hvor starten går 18.30 ude på banen. Vi vil i år forsøge at gøre pigekapsejladsen endnu sjovere og mere varieret for alle både, hvad enten de er nye eller gamle, hurtige eller langsomme.

Derfor byder vi på et sæsonprogram, hvor vi vil veksle mellem at sejle op/ned baner, trekantbaner samt respit med henholdsvis handicapmål og erfaringsmål samt et par aftener med 2-3 korte baner. Se kalender på hjemmesiden.

Kontakt os gerne hvis du vil med ud at sejle.

Formand for pigesejlerne
Lotte Foght-Sørensen, tlf. 51 94 02 43
 
Læs mere her.
Tur- og kapsejlads
 
Aftenmatcherne vil blive afviklet efter samme koncept som i 2015, med den undtagelse at der er tre løb i 2016.
Første aftenmatch startes tirsdag den 2. maj kl. 18.30. Årets første dommer er René Kortegård i Andersine. (Dommerlisten er lagt ud alfabetisk efter bådnavn).

Alle nødvendige data for at deltage ligger her. De der ikke tilmelder sig med et fornyet målerbrev inden den 26- april, tillægges 5% straf tid i forhold til det mål vi kan finde på websejler. Der efterreguleres ikke på resultater ved for sen fremlæggelse af målerbrev. Tilmeldings gebyret for at deltage i aftenmatch og klubmesterskab er uændret kr. 600,-

Vi glæder os til at se Jer alle igen, til nogle spændende, hyggelige og muntre aftener i 2016.

På kapsejladsudvalgets vegne
Niels, Brian og Klaus Boje, tlf. 41 99 46 46
 
Læs mere her.
Ungdoms afdelingen - tirsdag og torsdag
 
Vi har 3 nyheder i ungdoms afdeling som vi er meget stolte over at kunne annoncere.
  1. Vores hjælpe trænere Clara, Ida og Malthe har været afsted på Windsurf instruktør 1 sammen med Rasmus, som var afsted for anden gang og deltog i Windsurf instruktør 2.
     
  2. Vi har i år vores junior Tobias med som hjælpetræner på Jollerne, det er herligt at Tobias har taget den lige linje fra elev til hjælper og vi ser frem til at sende ham på kursus, Jolle træner 1.
     
  3. Vi kan i år tilbyde kajak roning til vores ungdoms træning. Ayman, som er en af klubbens unge kajakroere, har tilbudt at komme og dele ud af sin viden og erfaring, det glæder vi os til.
 
Vi glæder os til at byde nye og gamle juniorer velkommen til standerhejsning og derefter hver tirsdag og hver torsdag fra kl. 17 til 19.
 
Vi fortsætter frem til og med uge 26, så tilbyder klubbens unge trænere 2 ugers sommersejlads i uge 27 og uge 31, med en velfortjent sommerferie ind imellem. Så er der træning igen tirsdage og torsdage fra uge 32 til og med uge 41, hvor vi så lukker ned for undervisningen og de som er kommet langt nok, kan fortsætte til de synes vandet er for koldt.
 
På Ungdoms afdelingens vegne
Trænerne og Lars Helmersen, tlf. 72 20 23 59
 
Læs here her.
Sejlerskolen
 
Interessen for at tage Duelighedsbevis i Jyllinge Sejlklub er fortsat stigende. 22 elever er tilmeldt Praktisk Sejlads 2016 i Sejlerskolen, og flere er på venteliste – det er ikke set i mange år. Vi er p.t. 8 instruktører på Sejlerskolen samt 2 Aspiranter, så vi håber, at der vil være mulighed for at optage endnu flere elever i næste sejlsæson. Derudover har vi 3 reserve-instruktører, som kan træde til i tilfælde af fravær blandt de øvrige instruktører.
 
Sejlerskolen arrangerer Natsejlads til efteråret, hvor alle andre sejlere i Jyllinge Sejlklub også er velkomne.

Formand for Sejlerskolen
Per Tannebæk, tlf. 21 41 05 48                

Læs mere her.
Kapsejladsskolen
 
12 elever er foreløbigt tilmeldt Kapsejladsskolen 2016, så vi håber at få alle 4 skolebåde på vandet til hver Tirsdagskap. Der er 4 instruktører tilknyttet Kapsejladsskolen, hvoraf 3 er gengangere fra Sejlerskolen. I lighed med sidste år, vil skolebådende starte i første start sammen med de øvrige kapsejlere, så vi ser frem til nogle spændende dyster.
 
Kapsejladskursus - Grundlæggende begynderkursus for Kapsejladsskolen, Pigekap. og andre interesserede, v. Brian Skovgård - afholdes den 26. april i klubbens lokaler.
 
Kapsejladsskolen planlægger at deltage i følgende Kapsejladser i 2016: Tirsdagskapsejladser, Sjælland Rundt på Indersiden (SRPI), Klubmesterskab (Jyllinge Open), Sydfjordsstævnet i Herslev og DM for skolebåde i Kerteminde.
 
Vi ser frem til endnu en fantastisk sejlsæson i 2016.

Formand for Sejlerskolen
Per Tannebæk, tlf. 21 41 05 48                

Læs mere her.
Kajakafdelingen
 
Vi starter igen i år et EEP2 kajakkursus op med 20 deltagere. Ida, Pernille og Peter der står for det . De starter d. 28/5 i svømmehallen og efterfølgende torsdag d. 2/6, lørdag-søndag d. 5-6/6 , torsdag d. 9/6 og torsdag d.16/6. Der er fortsat interesse for at deltage i EEP2 kurset, men det er booket op for i år.
 
Vi har fået adgang til en container mere, som nu lige skal have lavet lidt indmad inden der lukkes op for indflytningen af private kajakker. Vi annoncer når hænderne til indretningen skal bruges.
 
I den kommende sæson vil der foregå en elektronisk registrering af kajakturene ved hjælp programmet rokort.dk. Programmet kan køres via en apps eller på PC´er. Til dette formål er PC´eren i kajakrummet blevet forsynet keyboard, mus og en større skærm. Vi har valgt at man ikke forlods kan reservere kajakker i programmet, vi har så mange både at ingen endnu er gået forgæves til at komme på vandet. Med rokort.dk ved vi hvilke både der bliver brugt mest, samt hvor meget der er blevet roet i årets løb. Se mere her.
 
Derudover har vi indført Teknik- og rovagt ordning på mandage, onsdage og søndage. Det er et tilbud fra klubbens erfarne roere til andre roere i klubben. Formålet er at vedligeholde rosporten med en positiv oplevelse samt at lære klubbens andre medlemmer at kende. Såvel nye som gamle medlemmer af klubben kan deltage. Læse mere her.
 
Vi er forsat nogle der deltager i Havkajakroernes stævner rundt omkring i landet og håber at der fremover vil være flere der vil benytte denne mulighed for at se andre rovand i det danske land. En lille flok deltager ligeledes trofast i arrangementet Bornholm rundt.
 
Der bliver igen i år en tur til Tyrkiet i uge 40, omend med en lidt mindre flok. Vi har gode erfaringer med firmaet Kaunos tours og deres turguide Murat. Se mere her.
 
På vores medlemsmøde lykkedes det ikke at finde en ny formand til afløsning for Steen, så undertegnede fungerer som kontaktmand til klubben og sejlklubbens bestyrelse.
 
Kontaktperson for Kajakafdelingen
Hans Henning Hansen, tlf. 40 88 78 41

Læs mere her.
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016
Jyllinge Sejlklub, Strandpromenaden 2, 4040 Jyllinge 

Frameld nyhedsmail