Kajak

Kajakafdelingen

Velkommen til kammeratskab og unikke naturoplevelser 10 cm over havoverfladen i kajakafdelingen.

Velkommen til Jyllinge Sejlklubs kajakafdeling. Klubben har eksisteret siden 1. oktober 2004 og vi er ca. 190 medlemmer ud af sejlklubbens 500 medlemmer.

Kajakafdelingen råder over 29 havkajakker, 4 turkajakker , 2 børnekajakker og en toerhavkajak til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer.

I foråret 2007 blev klubhusets terrasse udbygget og vi fik derved mulighed for at have opbevaret 25 privatejede havkajakker. Vi råder desuden over to containere hver med plads til 20 kajakker

For at ro havkajak i klubben kræves, at du som minimum har opnået EPP2 bevis. For at opnå dette bevis kan du gennemføre vores årlige kursus, eller tage det i andet regi. Vi optager årligt ca.20 kursister, som starter med entringsøvelser i svømmehal, 1 weekendkursus og 5 efterfølgende hverdagsaftener. Kursisterne har forinden selv gennemført 600 m. svømning i svømmehal.

For at blive fuldt frigivet skal du derefter ro 100 km. og demonstrere 3 selvredninger.

Ønsker du at blive medlem klik HER eller send en email til kajak@jyllingesejlklub.dk for nærmere information.

Vi lægger stor vægt på det sociale i klubben. I sommerhalvåret holder vi klubaftener mandag og onsdag, hvor vi ror ture eller laver øvelser på Roskilde Fjord og bagefter drikker kaffe (og nogen gange kage). Er du til vinterroning mødes vi kl. 10.00 søndag formiddag. Du skal dog være opmærksom på at der er særlige regler for vinterroning.

I løbet af året afholder vi flere fester, bl.a. velkomst til de nye kursister og fejring af deres frigivelse. Kortere eller længere udflugter, der arrangeres af vores medlemmer. Vi er medejere af en trailer der har plads til 8 kajakker.