Udskriv siden

Gratis 1. hjælpskursus

Af: Medlem af bestyrelsen

Den 7 og 8. februar kan du komme på gratis førstehjælpskursus i Roskilde Sejlklub.

Den 7. og 8. februar afholder Roskilde Sejlklub sammen med Beredskabforbundet et gratis førstehjælpskursus.

Kursus er et testkursus, som led i Bredskabforbundets arbejde med at udvikle et førstehjælpskursus specielt for sejlere. Det eneste krav der stilles til dig er, at du er sejler og at du er villig til efter kursus at deltage i evalueringen, så Beredskabforbundet har et godt grundlag at arbejde videre på.

Udviklingen af "Førstehjælp for sejlere" er støttet af TORM Fonden og det endelige kursus vil blive udbudt til alle sejlklubber i kursussæsonen 2009/10. Til den tid vil der være en "symbolsk" betaling for deltagelse i kursus.

Er du sejler, træner eller påanden måde engageret i sejlsport kan du tilmelde dig det gratis kursus i Roskilde ved at kontakte Kirsten på telefonnummer 2635 3718

27.01.2009